Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicię o Iron Maiden , Slayer ?

Virqoal

Iron Maiden vs Slayer  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Iron Maiden vs Slayer

• Iron Maiden /m\
      4
    • Slayer /m\
      0
    • Oba s? wspania?e
      11
    • Gówno wole ; rap , techno , pop ...
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc poruszam dyskusję na temat zespołów grające trash emke .

Który uważacie za lepszy ?

Mnie urzekło w im dance of death , fear of the dark , sanctuary , 2 minutes do midnight

a w slayerze ; raining blood , angel of death , i hate you , ?

Ja uważam ze oba zespoły zasługuja na wielki szacunek :)

Szczerze wątpie w to że ktoś słucha taki typ muzyki ale warto zaryzykować :)

Zapr, do udzielania sie i głosowania w ankiecie?

Opublikowano

Ironi to klasyka muzyki rockowej, całkowicie poza konkurencją. Uwielbiam oba zespoły byłem na 3 koncertach Ironów i 2 Slayera. Co do ostatniej pozycji w ankiecie to może faktycznie nieco za drastyczna jednak zgadzam się, że takie zespoły jak właśnie iron maiden, rolling stones, black sabbath mają nieporównywalnie większe walory artystyczne niż jakieś techno czy rap, do których tworzenia potrzeba absolutne minimum talentu.

1ee63c23728bef7b6ffb9e3b9bfa0ba8.jpg?1327144824

742611478555387739101.jpeg

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Iron Maiden - gigant i juz legenda - zasłużył się i wszystko, ale ja go raczej nie definiuje z metalem (taki jakiś za delikatny jest) :)

Ale na 100% Iron Maiden nie jest thrash metalowym zespołem ;]

Ja z całego serca polecam Slayera (w koncu ma najlepsze piosenki o Bogu :P).

Chyba jednak Slayer jest lepszy :)

Ale oczywiście z thrashu są równie genialne kapele - Anthrax, Metallica Megadeth <3, SlipKnoT ma kawałek w thrashowym stylu.

Ogolnei thrash i nu 2 najlepsze rodzaje metalu :)

Opublikowano

SLAYYYYEEEEEEERRRR KUUURWAAAAA!!!!!

Ironi dla mnie to tylko i wyłącznie m.youtube.com/watch?v=DdKSk2vXpWI - epicki kawałek

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Ironi to klasyka muzyki rockowej, całkowicie poza konkurencją. Uwielbiam oba zespoły byłem na 3 koncertach Ironów i 2 Slayera. Co do ostatniej pozycji w ankiecie to może faktycznie nieco za drastyczna jednak zgadzam się, że takie zespoły jak właśnie iron maiden, rolling stones, black sabbath mają nieporównywalnie większe walory artystyczne niż jakieś techno czy rap, do których tworzenia potrzeba absolutne minimum talentu.

1ee63c23728bef7b6ffb9e3b9bfa0ba8.jpg?132

Wypraszam sobie. Uloz 2x16 wersow + refren, najlepiej zeby bylo z jakims przekazem lub czysta bragga. Nastepnie flow opanuj, powodzenia w nagrywce ;p.

@top wybralem ostatnie. Moze nie jest to gowno ale... Ale.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Słucham obu :) Zespoły te tworzą trochę odmienną muzykę i słucham ich zależnie od nastroju. Może niewielką przewagę ma u mnie Iron Maiden ze względu na świetne solówki i ogólne brzmienie podczas występów live (wcale nie twierdzę, że Slayer źle gra na żywo:P). Fear of the dark i Sign of the cross z Rock in Rio - jedne z moich ulubionych utworów (wykonań) ever. Bardzo lubię, gdy zespół wypada lepiej na koncercie/nagraniach koncertowych niż na nagraniach studyjnych.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...